Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко кажуть, що "брудні інсинуації" Богословської – на руку БЮТ

Вівторок, 18 вересня 2007, 14:20

Блок Юлії Тимошенко вважає, що прес-конференцією, присвяченою "викриттю" дій лідерки БЮТ Юлії Тимошенко на посаді прем'єра, Партія регіонів вдалась до "брудних інсинуацій" і визнала, що боїться їхньої політичної сили.

"Справжня істерика, з якою Партія регіонів закінчує свою виборчу кампанію, свідчить про те, що вони її таки ганебно програли і втратили шанс залишитися при владі", - сказано в заяві прес-служби БЮТ.

"Замовні, брудні, висмоктані (сподіваємося, з пальця) інсинуації у виконанні Інни Богословської, на наше переконання, свідчать про те, що Партія регіонів визнала, що єдиним їхнім суперником, єдиною політичною силою, яка зможе зупинити мафію і покласти край пануванню клану Януковича, є саме БЮТ", - додається в заяві.

"Вони нас бояться і визнають, що бояться. Вони правильно роблять, що бояться. За всі ті злочини та розкрадання держави, їм неодмінно доведеться відповідати вже зовсім скоро", - наголошує прес-служба БЮТ.

БЮТівці переконані, що "на тлі рекордної за останні десять років інфляції, дорожнечі на основні продукти та послуги, краху соціальної політики, всі їхні (Партії регіонів) передвиборчі ходи зазнали провалу".

"У такому випадку їм дійсно залишається лише кричати "Рятуйте", навіть якщо такі крики набувають форми нервового припадку у виконанні пані Богословської", - зазначається в заяві.

Як наголошує прес-служба БЮТ, "псевдофакти, якими Богословська розвінчувала БЮТ, запозичені з архіву Кучми, а їхню брехливість давно доведено в судах, в тому числі і у Верховному".

"Порядні політики з такою сфабрикованою "інформацією" виступати просто гидують", - наголошують у БЮТ.

"Але Богословська, яка на двох попередніх виборах не потрапила до парламенту, дуже хоче в Раду. Тому вона й пішла в Регіони, де в обмін на місце в списку не цурається найбруднішої роботи", - додається в заяві прес-служби блоку.

Як відомо, у вівторок Богословська на прес-конференції висунула Тимошенко низку звинувачень, зокрема в руйнівній діяльності її уряду у 2004-2005 роках, в "замітанні" слідів дій ЄЕСУ та інше, підкріпивши їх демонстрацією певних документів та графіків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
22:35
Tesla витратить 500 мільйонів доларів на розширення мережі зарядних станцій
Усі новини...
Реклама: