Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція готується до посиленого режиму

Вівторок, 18 вересня 2007, 17:47

З 24 вересня особовий склад органів внутрішніх справ буде переведений на посилений режим несення служби в зв'язку з проведенням дострокових виборів 30 вересня.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Суслов, що перебуває з робочим візитом у Криму, повідомляє Ліга з посиланням на Центр громадських зв'язків ГУ МВС України в Криму.

Так, у цілодобовому режимі буде здійснюватися охорона виборчих дільниць, прилеглих територій, виборчої документації.

Заступник міністра МВС відзначив, що на сьогоднішній день по Україні не відзначено жодного факту порушення виборчого процесу з боку працівників міліції.

"Особовий склад органів внутрішніх справ розуміє складність політичної ситуації і цілком підтримує позицію Міністерства внутрішніх справ", - зазначили в міліції.

Заступник міністра підкреслив, що співробітники міліції знаходяться поза політикою і їхнє головне завдання - це охорона громадського порядку, виявлення і негайне реагування на протиправні дії щодо ведення виборчого процесу.

Також Суслов відзначив надзвичайну важливість забезпечення виборчого права безпосередньо співробітниками міліції.

"В існуючих умовах ми стурбовані тим, щоб перешкодити можливому втягуванню співробітників міліції в політичні процеси", - підкреслив Суслов.

"Тому проводяться зустрічі, йде роз'яснення, оскільки можливе і подальше загострення політичної ситуації. Налаштовуємо співробітників міліції винятково на здійснення контролю за дотриманням законодавства під час виборчого процесу", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування