Богословська напросилася на позов Тимошенко

Вівторок, 18 вересня 2007, 20:11

Блок Юлії Тимошенко має намір подати до суду на заступника міністра юстиції Інну Богословську.

Про це у вівторок заявив представник БЮТ Олександр Турчинов в ефірі телеканалу 1+1, коментуючи заяви Богословської.

"Ми можемо на цю бідну жінку подати до суду, щоб приструнити... Ми прямо завтра подамо позов", - зазначив Турчинов.

Він також наголосив, що СБУ "ніколи не займалася справою Тимошенко, тому в СБУ не можна було знищити справу Тимошенко". Турчинов додав, що таку справу за часів Кучми заводили в Генпрокуратурі.

Він також висловив думку, що Богословська вдалася до своїх заяв, оскільки "їй треба відпрацьовувати своє місце у списку" Партії регіонів.

В свою чергу Богословська пояснила, що проводила свою прес-конференцію для молоді, яка під час діяльності ЄЕСУ за ситуацією не слідкувала.

"Це для молодих виборців на Заході, на Сході і в Центрі... Ми не кажемо про злочини, щодо яких немає вирішень судів. Говоримо, що всі кримінальні справи було закрито протягом одного місяця, коли Тимошенко стала при владі", - зазначила Богословська.

Відповідаючи на питання, чому замість того, щоб звертатися у правоохоронні органи і саджати, вона проводила свою прес-конференцію, Богословська відповіла:

"Саджати будемо, але далі".

У вівторок Богословська провела прес-конференцію "Влада і Тимошенко: Україна чи руїна", де висунула Тимошенко низку звинувачень, зокрема в руйнівній діяльності її уряду у 2004-2005 роках, в "замітанні" слідів дій ЄЕСУ та інше, підкріпивши їх демонстрацією певних документів та графіків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News