Гриценко каже, що "розкладушка" Тимошенко йому не сниться

Середа, 19 вересня 2007, 09:49

Міністр оборони, 4 номер виборчого списку блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Анатолій Гриценко вважає, що ініціативи Блоку Юлії Тимошенко по армії пояснюються побоюванням лідера блоку Юлії Тимошенко, що після виборів 30 вересня Гриценка можуть висунути на посаду прем'єра.

"Я знаю, що в штабі Юлії Тимошенко існує переконання, що її конкурентом на посаду прем'єр-міністра є Гриценко. Я хочу заспокоїти, я не мрію про цю посаду, і вночі мені не снитися Кабінет прем'єра разом з її розкладушкою", - сказав він в ефірі 5 каналу у вівторок увечері.

"Мене влаштовує нинішня посада, нинішня робота, вистачало б тільки часу, щоб спати", - додав міністр, цитований "Інтерфакс-Україна".

Голова Міноборони зазначив, що до початку виборчої кампанії в БЮТ не було ідей щодо реформування армії.

"Якщо до початку виборчої кампанії не було ідеї щодо армії, а потім вони з'явилися перед 1 вересня, то потрібно шукати, яка в цьому причина", - сказав він.

Гриценко в черговий раз підкреслив, що не підтримує ідею скасування призову на строкову службу в армію.

Він зазначив, що після виборів і формування коаліції між "НУ - НС" і БЮТ будуть погоджені позиції між цими політичними силами з реформування української армії.

Як відомо, БЮТ у ході передвиборної кампанії оприлюднив низку ініціатив з реформування армії, зокрема, зі скасування призову на строкову службу з 1 січня 2008 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування