Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нічна "бійка" ПР і "НУ-НС" продовжиться в словесному форматі

Середа, 19 вересня 2007, 12:42

Київське міське відділення Партії регіонів розцінює спробу "Нашої України – Народної самооборони" встановити у ніч з 18 на 19 вересня сцену на Майдані незалежності рейдерською атакою.

У своїй заяві Київські "регіонали" називають спробу встановлення сцени незаконною, "захопленням Майдану незалежності".

За словами Київського відділення, відсутність офіційного дозволу на встановлення сцени "не перешкодило членам "НУ-НС", зокрема, Ігорю Жданову, Кирилу Куликову, Валерію Борисову наполягати на встановленні сцени на Майдані".

"Регіонали" відзначають, що в ході "бійки" між ними і представниками "НУ-НС" "серед інших більше всіх виділився Віталій Ярема, у минулому керівник київської міліції, а зараз член фракції "Наша Україна" у Київраді".

"Ярема нецензурно висловлювався на адресу опонентів, зокрема, грубо образив члена фракції в Київраді Володимира Філіпова, а також постійно намагався спровокувати бійку", - йдеться в повідомленні.

Лідер Київського міськвідділення Партії регіонів Василь Горбаль висловив думку, що необхідно шукати вихід із ситуації, що склалася, "а вихід полягає в проведенні переговорів".

"Очікується, що переговори на рівні керівників штабів Партії регіонів і "НУ-НС" пройдуть у середу протягом дня", - йдеться у повідомленні.

Аналогічну думку висловив представник "Нашої України – Народної самооборони" Ігор Жданов 5 каналу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, Партія регіонів, БЮТ і "НУ-НС" планують домовитися щодо використання Майдану незалежності для передвиборної агітації.

Коментуючи нічний інцидент, Жданов відзначив: "Потерпілих, звичайно, не було. Була така штовханина. Але ми провели переговори і домовилися про "нульовий варіант": ми забираємо сцену, відповідно забираються намети Партії регіонів".

"А в середу, за участю БЮТ, проводяться переговори щодо використання Майдану в рамках передвиборної агітації: ... хто, коли, де буде ставити сцени, коли проводити акції, і так далі", - додав представник "НУ-НС".

За словами Жданова, "активісти Партії регіонів досить агресивно поводилися, розкидали наше обладнання, відповідно, ми його намагалися захищати - це могло привести до фізичного зіткнення, тому був прийнятий такий компромісний варіант. Думаю,... такий інцидент не повториться...".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголосили ракетну небезпеку, є загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...