ЯНУКОВИЧ ГОВОРИТЬ ПРО ЗРИВ ВИБОРІВ

Середа, 19 вересня 2007, 14:01

Прем'єр Віктор Янукович заявляє про провокації, які готують його політичні опоненти, з метою зриву виборів Верховної Ради в округах, де Партія регіонів має переважну підтримку виборців.

Про це Янукович заявив на мітингу в Жовтих Водах у Дніпропетровській області, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"Ми стали в останні дні одержувати інформацію, що будуть готуватися провокації на виборах, і вони будуть робити все, щоб зірвати вибори, тому що соціологія показує, що вони сильно програють", - сказав Янукович.

Він уточнив журналістам після виступу на мітингу, що в останні 2 дні до Партії регіонів стала надходити тривожна інформація одночасно з декількох областей, зокрема, із Криму, Запорізької, Луганської і Донецької областей.

Зокрема, за його словами, відповідно до інформації, що надходить від членів окружних виборчих комісій, політичні опоненти Партії Регіонів інструктують своїх представників у виборчих комісіях, щоб ті не підписували протоколи голосування по округах, що спричинить визнання недійсними виборів у цих округах і подальші тривалі судові розгляди.

"Це готує для нас так звана команда демократів", - сказав Янукович.

Він підкреслив, що якби така інформація поступила з якогось одного джерела, то партія б її не сприйняла серйозно, але інформація, що надходить, з ряду регіонів показує, що готується масова політична акція проти партії.

Янукович заявив, що має намір звернутися до правоохоронних органів і прокуратури для того, щоб вони розглянули цю тривожну інформацію.

Прем'єр також має намір з таким проханням звернутися до президента Віктора Ющенка, що є гарантом Конституції.

Янукович закликав усі політичні сили підписати документ про те, що вони не допустять дестабілізацію роботи виборчих комісій.

"Ми пропонуємо всім політичним силам підписати документ, щоб не допустити дестабілізації роботи виборчих комісій. Хто не підпише такий документ - це означає, що вони свідомо готуються до таких дій", - сказав прем'єр.

Він зазначив, що якщо в результаті перевірки цієї інформації з'ясується, що це не масова акція, а намір окремих осіб в окремих регіонах, то з цією ситуацією потрібно розібратися, щоб запобігти провокаціям в окремих регіонах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

11:18
АРМА просить Раду та РНБО розв'язати проблему Сахалінського родовища
11:04
Курс валют на 29 березня: офіційна гривня зміцнилась до євро
10:58
У Києві чоловік заради помсти колишній вбив її цуценя: поліція оголосила про підозру
10:57
Виробництво напівпровідників у Південній Кореї зросло найбільше з 2009 року
10:56
Сирський: Якщо росіяни знову рушать на Харків, він стане для них фатальним містом
10:56
Футзальний клуб знявся з чемпіонату України через перехід гравців у стан повної бойової готовності
10:50
Завершення опалювального сезону до кінця тижня заощадило б пів мільярда кубометрів газу - Чернишов
10:35
Франківщина, Черкащина, Київщина й Вінниччина: в ОВА розповіли про наслідки атаки
10:32
Молдова не підтверджує дані про проліт ракет своєю територією під час удару РФ по Україні
10:32
Сирський про "мобілізацію 500 тисяч": Після аудиту ця цифра суттєво зменшена
Усі новини...