Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко готовий стати підручником

Середа, 19 вересня 2007, 14:18

Президент Віктор Ющенко заявляє, що в рамках розслідування справи про його отруєння в Росію має вирушити група співробітників української Генпрокуратури.

Про це Ющенко повідомив на прес-конференції в середу.

"Мені лише відомо, що група співробітників з української прокуратури повинна виїхати до Росії", - сказав він.

"Начебто генпрокуратура Росії може надати якусь корисну інформацію щодо цього", - додав Ющенко.

Президент також зазначив, що вже отримані знання щодо того, яка структура отрути, особливість її дії на організм людини.

Він повідомив, що звернувся до лікарів, які займалися його лікуванням з проханням опублікувати всю інформацію про його хворобу.

"Щоб всі знали, як боротися з цією хворобою а не так, як ми 30 днів шукали, який препарат найбільш ефективний для боротьби з отруєнням в той час. Можна було б ефективніше організувати процес", - зазначив він.

"Дуже хотілося б, щоб це не торкалося інших. Я надіюсь, що будуть зроблені відповідні міжнародні публікації в самих авторитетних ділових журналах, які дадуть відповідь світові, яка залежність, які прояви, які характеристики відбуваються під час такого отруєння. Механізм цього отруєння, і як краще боротися з цією проблемою", - додав Ющенко.

Раніше в середу з'явилася інформація про те, що російська генпрокуратура направила українській стороні відповідь на запит у справі про отруєння Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування