Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко шкодує, що Гриценко заборонив військовим зустрічатися з нею

Середа, 19 вересня 2007, 14:19

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що міністр оборони Анатолій Гриценко заборонив військовослужбовцям зустрічатися з нею.

Про це вона заявила у прямому ефірі Чернігівської ОДТРК у вівторок ввечері, після підписання у Чернігові зобов’язань перед військовослужбовцями.

Як повідомляє УНІАН, зобов’язання перед військовими лідер БЮТ змушена була підписати за відсутності представників Збройних Сил, які не з’явилися на зустріч, лише при представниках ЗМІ.

"Мені шкода, що політичні сили, які мають адмінресурс, так поводяться. Мені боляче від цього", - сказала Тимошенко.

Вона пообіцяла особисто зателефонувати Гриценку і дізнатися, чому так сталося, чому так ставляться до партнерів.

За словами Тимошенко, виборча кампанія має запам’ятатися людям не лише рекламними відеороликами та обіцянками, тому БЮТ як політична сила бере зобов’язання перед різними соціальними верствами українського суспільства.

У зобов’язанні перед військовослужбовцями, наголосила лідер БЮТ, виписані кроки з подальшої розбудови Збройних сил: зокрема, йдеться про створення професійного війська з січня 2009 року, скасування призову до лав ЗСУ з 1 січня 2008 року, поліпшення матеріальних та житлових умов військовослужбовців.

Як відомо, Блок Юлії Тимошенко планує скасувати з січня 2008 року призов на строкову військову службу, а до 2009 року перевести армію на професійну основу.

Міністр оборони 5 серпня висловив сподівання, що буде знайдено спільну з БЮТ позицію щодо переходу на контрактну армію.

"Я, зі свого боку, зроблю все, щоб це не було проблемою .... Юлія Володимирівна, коли була головою уряду, зобов’язалась і виконувала програму президента "10 кроків назустріч людям". Так само вона письмово зобов’язалась спільно з блоком НУ-НС виконувати положення цієї програми", - сказав Гриценко.

Він нагадав, що програма "10 кроків назустріч людям" передбачає, що перехід на контрактну армію відбудеться наприкінці 2010 року.

Крім того, 17 вересня на Рівненському загальновійськовому полігоні міністр наголосив, що будь-які ініціативи політичних сил щодо реформування армії та оборонної політики повинні узгоджуватися з президентом Віктором Ющенком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...