ГПУ перевіряє можливість завести на Рудьковського справу

Середа, 19 вересня 2007, 15:39

Генпрокуратура перевіряє інформацію СБУ про можливість порушення кримінальної справи проти міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського в зв'язку з поширенням ним свідомо неправдивої інформації.

Про це в середу на брифінгу заявила керівник прес-центру СБУ Марина Остапенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За її словами, генпрокурор дав відповідні вказівки перевірити матеріали, викладені в поданні СБУ.

Також керівник прес-центру додала, що в 10-денний термін має бути прийняте відповідне рішення.

Остапенко відзначила, що СБУ не може одержати інформацію від Рудьковського щодо його заяви про можливі теракти на залізниці і підкреслила, що слідчий СБУ дотепер чекає пояснень від міністра.

У свою чергу в прес-службі Генпрокуратури повідомили, що генпрокурор Олександр Медведько дав доручення своєму заступнику Ренату Кузьміну перевірити інформацію, викладену СБУ щодо заяв Рудьковського.

Як відомо, в ефірі "5 каналу" 4 вересня міністр транспорту і зв'язку Рудьковський заявив, що в секретаріаті президента розробляється план провокацій на залізницях країни з численними жертвами.

"Я бачу, що вони в секретаріаті президента розробляють сценарій. До нас уже доходять чутки про те, що хочуть організувати чергову катастрофу із сотнями жертв", - сказав він.

У свою чергу СБУ і відомства, що входять до антитерористичного центру при СБУ, не знайшли підтверджень висловленням міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування