Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів знову нагадали Ющенку про Тимошенко-"корупціонерку"

Середа, 19 вересня 2007, 16:45

Представниця Партії регіонів Ганна Герман здивована наміром президента створити коаліцію з БЮТ, лідера якої він звинувачував у корупції.

Так Герман відреагувала на заяву президента Віктора Ющенка про те, в парламенті буде створена коаліція демсил, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Представниця Партії регіонів нагадала попередні заяви президента про заведені "мільйони доларів у Верховну Раду для того, щоб купити Закон "Про Кабінет Міністрів".

На думку Герман, ця заява кидала "тінь на репутацію Юлії Тимошенко".

"Адже це Юлія Володимирівна і її фракція голосували за подолання вето президента на закон про Кабмін. Саме завдяки Тимошенко та її депутатам закон увійшов в дію. Тому, коли Президент говорить про мільйони доларів, за які начебто було куплене голосування, то без сумніву, в його звинуваченні йдеться про Тимошенко та її парламентську фракцію", - зазначила Герман.

"Тим паче, дивно чути після таких звинувачень заяву президента про можливість якоїсь там коаліції демократичних сил. Якщо звинувачення Ющенка поважні, то як він збирається утворювати коаліцію підвладної йому партії з корупціонеркою Тимошенко, яка, за його логікою, отримала мільйони за те, що голосувала за закон "Про Кабінет Міністрів", - заявила депутат 5-го скликання.

Як відомо, Партія регіонів з 8 вересня почала масову кампанію, де нагадує про те, що "президент звільнив Тимошенко за корупцію". У рамках цієї кампанії відбулися вже масові акції, прес-конференція Інни Богословської, а також випущені відповідні рекламні ролики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування