У Тимошенко зрозуміли, що тепер януковичам заважає жити "якась падлюка"

Середа, 19 вересня 2007, 17:55

Блок Юлії Тимошенко здивований заявою "регіонала" Сергія Ківалова про те, що БЮТ відкликав свій позов до Партії регіонів щодо поширення образливих висловлювань на адресу Юлії Тимошенко.

Про це йдеться у заяві БЮТ, поширеній його прес-службою під назвою "Серьога з ПР знову щось не те порахував".

БЮТ заявляє, що він дійсно відкликав свій позов, "але лише з жалю до представників цієї "потужної політичної сили”, які в суді виглядали і безпорадно, і комічно".

"Як корова на льоду”, - сказав би у такому випадку проффесор Янукович", - йдеться у заяві.

За даними БЮТ, представники Партії регіонів у суді повідомили, що образливий матеріал, опублікований на сайті партії "не має жодного відношення ані до сайту, ані до Партії регіонів".

"Хто розмістив – не знаємо, як він туди потрапив – не відаємо. Стаття, вроді, таки була, але хто автор – хтозна, якась падлюка. Словом, і я не я і хата не моя. Загалом їхні пояснення зводилися до того, що "ми цього не робили, але більше не будемо", - заявляють БЮТівці.

Представники Блоку також зазначають, що вирішили відкликати судовий позов для того, щоб "припинити ці нелюдські знущання над регіональними юристами".

"Втім, нема чого дивуватися. Чого чекати від цієї партії, а тим більше від Сергія Ківалова, у якого завжди біле - це чорне, а два плюс два дорівнює п'ять, а то й шість", - заявляють у БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування