Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"РЕГІОНИ" МОЖУТЬ НЕ БРАТИ УЧАСТІ У ВИБОРАХ

Середа, 19 вересня 2007, 21:01

Партія регіонів заявляє про готовність переглянути свою участь у дострокових виборах у випадку, якщо не будуть припинені провокації з боку її опонентів.

"Якщо цинічні провокації наших опонентів, що посиленими темпами готуються до масштабних фальсифікацій народного волевиявлення, будуть продовжуватися, Партія регіонів готова переглянути питання своєї участі в дострокових парламентських виборах", - йдеться в заяві партії.

"Ми не будемо брати участь в авантюрі за назвою "Вибори–2007", у яких результати можуть бути визначені представниками Банкової, а після – "підтверджені" у підконтрольних ним же судах", - додають "Регіони".

Відповідно до заяви, "до центрального виборчого штабу Партії регіонів продовжує надходити тривожна інформація про підготовку проти регіоналів провокацій".

"Регіони" вважають, що їхні політичні опоненти, "що все чіткіше усвідомлюють, що на майбутніх дострокових виборах їм не уникнути розгромної поразки, шукають способи, які б значно погіршили результати Партії регіонів".

"Одна з передбачуваних технологій полягає у відкритому саботажі роботи окружних виборчих комісій членами цих виборчих комісій від опозиції", - заявляють у Партії регіонів.

На думку партії, мета подібних "маневрів" очевидна: "Непідписання саботажниками протоколів голосування по округах спричинить визнання виборів у цих округах недійсними, після чого підуть тривалі судові розгляди".

"Характерно, що більш за все сигналів про підготовку такого сценарію надходить з регіонів, де позиції Партії регіонів традиційно сильні – із Криму, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської областей і низки інших", - відзначають у партії.

Партія регіонів заявляє "рішучий протест проти застосування політичними опонентами подібної тактики" і звертається до правоохоронних органів з вимогою "покласти кінець подібним спробам".

"За кожним фактом саботування членами окружних і інших виборчих комісій своїх обов'язків повинні здійснюватися відповідні перевірки, а за їхніми результатами - вживатися передбачені законодавством заходи", - заявляють "Регіони".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування