Цушко пропонує поставити на його місце Гриценка, Яценюка та Ющенка

Четвер, 20 вересня 2007, 10:18

Рішення Київського окружного адміністративного суду щодо участі міністра внутрішніх справ Василя Цушка у політичній рекламі Соцпартії створило прецедент для аналогічних позовів не тільки на адресу керівників Міноборони та МЗС, але й президента.

Про це заявив кандидат в народні депутати від СПУ Василь Цушко, повідомляє прес-служба Соцпартії.

Міністр відзначив, що безпосередню відповідальність за корумповану судову владу несе особисто президент, який попри обіцянки "свідомо гальмував процес наведення порядку в цій сфері".

"Нинішня ситуація дозволяє президенту та його секретаріату брати приклад з Леоніда Кучми та використовувати суди для політичної розправи над опонентами", - сказав міністр.

Цушко заявив, що має інформацію про підготовку безпосередньо секретаріатом президента ще декількох "аналогічно абсурдних" позовів з метою зняття його з передвиборчих перегонів.

"Вони вважають, що за гроші та посади можуть купити будь-яке рішення і провести будь-яку оборудку. Секретаріат дозволяє собі трактувати закон як заманеться, ставлячи себе понад усе", - сказав міністр.

Як відомо, 18 вересня Окружний адміністративний суд Києва задовольнив скаргу блоку "Наша Україна – Народна самооборона" та зобов'язав Цушка під час передвиборчої агітації утриматись від використання інформації про його діяльність на посаді міністра внутрішніх справ. Цушко подав оскарження, тому рішення суду не набрало чинності.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News