Азаров певен, що відмова Регіонів від участі в виборах означатиме їх відміну

Четвер, 20 вересня 2007, 13:19

Перший віце-прем’єр-міністр, член Партії регіонів Микола Азаров вважає, що якщо Партія регіонів відмовиться від участі у дострокових виборах до Верховної Ради, то це буде означати взагалі відміну проведення виборів.

Про це він заявив в інтерв’ю журналістам у четвер, коментуючи заяву Партії регіонів про можливу відмову брати участь у виборах, повідомляє УНІАН.

Азаров зазначив, що на даний час у штабі Партії регіонів детально аналізується інформація щодо спроб фальсифікувати результати виборів.

Він наголосив, що є тривожні тенденції відносно тиску з боку помаранчевої команди на Конституційний Суд.

Зокрема, за його словами, це проявляється в тому, що на розгляді КС знаходиться декілька подань відносно конституційності деяких положень закону про вибори народних депутатів.

Азаров зазначив, що президент, звертаючись до КС з цього приводу, грубо порушив усі домовленості, оскільки закон про вибори народних депутатів був компромісом усіх політичних сил. "Кожна сторона завізувала цей закон", - сказав він.

Азаров наголосив, що якщо президент відходить від компромісу, то таким чином він відходить і від домовленостей від 27 травня про проведення дострокових виборів.

"Якщо можна відходити від частини домовленостей, то дещо підказує, що президент України вже не зв’язує себе домовленостями", - заявив Азаров.

Він наголосив, що рішення Партії регіонів за результатами аналізу ситуації, що склалася, буде поміркованим та виваженим.

"Але якщо воно буде, то це буде означати відміну виборів", - підкреслив Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування