Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко просить Тимошенко не давати солодких обіцянок

Четвер, 20 вересня 2007, 13:23

Президент Віктор Ющенко заявляє, що перехід на контрактну службу є реальним в 2010 році.

Про це в четвер повідомляє прес-служба президента.

"Президент із задоволенням констатує, що між демократичними силами зберігся консенсус щодо якнайшвидшого переходу українських Збройних Сил на контрактну основу", - зазначається в повідомленні.

"Однак він застерігає від солодких передвиборних обіцянок, які не спираються на розрахунки, не підкріплені ресурсами і лише створюють невиправдані очікування громадян", - наголошує прес-служба.

В повідомленні також наголошується, що "як верховний головнокомандувач, президент забезпечить найшвидший можливий перехід до контрактної армії – відповідно до ухвалених рішень".

В повідомленні також нагадується, що у грудні 2005 року було видано указ Президента про переведення Збройних Сил на контрактну основу до 2010 року – а не до 2015, як це планувалося раніше.

"В основі такого рішення – змістовна дискусія, робота двох демократичних урядів, принципова позиція команди, яка стала на чолі країни в 2005 році. Виконання цього рішення залежить від злагодженої роботи президента як головнокомандувача, Кабінету міністрів, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, громадськості", - зазначається в повідомленні.

Як відомо, в своїй передвиборчій програмі Тимошенко обіцяє перевести армію на контрактну основу з 2008 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування