Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко вирішив, що позов до суду свідчить, що в Ющенка готують фальсифікації

Четвер, 20 вересня 2007, 17:30

Міністр внутрішніх справ, член Соцпартії Василь Цушко заявляє, що "Наша Україна" – "Народна Самооборона" та секретаріат президента готують масштабні фальсифікації під час виборів за кордоном.

На думку Цушка, заява НУНС про оскарження в адміністративному суді дій МВС щодо збирання та поширення інформації про громадян України, які здійснювали закордонні поїздки, "свідчить про підготовку цією політичною силою масштабних фальсифікацій виборів".

"Хотів би нагадати представникам НУНС та секретаріату президента про те, що у 2004 році наймасштабніша фальсифікація готувалася саме на закордонних виборчих дільницях. Вже не має сумніву в тому, що сьогодні секретаріат президента, який намагається протягнути свій блок НУНС до парламенту, намагається здійснити спробу фальсифікації виборів шляхом технологій, апробованих режимом Кучми”, - сказав він, повідомляє прес-служба СПУ.

Реклама:

Цушко зазначив, що "намагання НУНС заблокувати роботу правоохоронних органів з недопущення фальсифікації виборів на закордонних дільницях є тривожним сигналом і вимагає негайної реакції з боку ЦВК, Генеральної прокуратури, іноземних спостерігачів".

Раніше НУНС заявляв, що має намір оскаржити в адміністративному суді дії МВС та його посадових осіб щодо збирання та поширення інформації персонального характеру щодо громадян України, які здійснювали закордонні поїздки.


ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...