ЗМІ Черновецького нецензурно послали політиків

П'ятниця, 21 вересня 2007, 13:09

Київські муніципальні ЗМІ обвинувачують президента Віктора Ющенка в "організації путчу" у зв'язку з можливою зміною Леоніда Черновецького на посаді глави Київської міськдержадміністрації.

Так вони відреагували на інформацію про можливий указ президента про зміну глави Київської міськдержадміністрації.

"... весь Інтернет раптом заговорив про сьогоднішній можливий путч, що затівається на Банковій. Тобто президент Ющенко сьогодні підпише неконституційний указ про зміну глави київської міської адміністрації", - йдеться в листі.

"Ну так от. Ми – не політики. Ми не горлопани-революціонери. Ми – журналісти... Ми маємо історичну пам'ять, а тому здогадуємося про перші можливі "революційні" кроки путчистів: захоплення пошти, телеграфу і мостів. Якими в наш час є, як відомо, засоби масової інформації", заявляє автор листа Казбек Бектурсунов.

За його словами, якщо сьогодні в муніципальні ЗМІ "прийдуть, то перше на що напорються – так це на реальну незалежність, свободу слова і журналістську честь".

"Ми твердо навчилися цьому в боротьбі з відсталістю місцевих чиновників і з задоволенням продемонструємо це, коли до нас прийдуть політикани. У цих політично заклопотаних хлопців є свій патентований співак. І ми регочемо, коли ми чуємо слова його пісні "Я не здамся без бою". Тому що ми не здаємося - ніколи. Прорвемося!", - обіцяє Бектурсунов.

Лист також підписали директор ТРК "Київ" Дмитро Джангіров, директор радіо "Київ" Андрій Васін, головний редактор газети "Вечірній Київ" Роман Костриця, головний редактор газети "Українська столиця" Петро Щербина.

Бектурсунов - радник мера Києва з питань координації ЗМІ і свободи слова.

Стаття в газеті "Хрещатик" вийшла під заголовком Киевский Медиа Холдинг послал политиков на х...

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування