Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко побачили, як на мітинг Януковича зганяють шахтарів і школярів

П'ятниця, 21 вересня 2007, 13:26

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що на мітинг лідера Партії регіонів Віктора Януковича на Луганщині "зганяють" місцевих шахтарів та школярів.

"У місті Ровеньки Луганської області на мітинг за участі Януковича шахтарів навколишніх шахт зганяють під загрозою негайного звільнення з роботи", - заявляють у Луганському обласному осередку БЮТ.

Крім того, за даними БЮТ, на мітинг Януковича "силоміць звозяться школярі зі шкіл міста Ровеньки, яких цілими класами знімають з занять".

"Також по дорозі з міста Алчевська на Ровеньки, якою їхатиме Янукович, за вказівкою торговельного відділу Ровеньківського міськвиконкому приватних підприємців змушують на час проїзду кортежу Януковича або в двічі знижувати ціни в їхніх торгівельних точках, або взагалі закривати свої магазини", - заявляють БЮТівці.

На їхню думку, таким чином Янукович "прагне безсоромно прикрити свій срам і убогість розореного народу фальшивою картинкою, де школярі і шахтарі дякують Віктору Федоровичу, а знижені "потьомкінські” ціни відповідають казкам з телероликів Партії регіонів".

"БЮТ вважає, що такі дії Януковича і Партії регіонів не лише є гранично аморальними, але й підпадають під дію статей Кримінального Кодексу", - заявляють у БЮТ.

Як відомо, у п’ятницю Янукович перебуває з передвиборчою поїздкою на Луганщині.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, в ході поїздки Янукович візьме участь в урочистих відкриттях електрифікованої ділянки "Луганськ-Дебальцеве" і руху першого електропоїзду від станції "Луганськ".

Потім лідер Партії регіонів відбуде на мітинг-реквієм в Краснодоні, присвячений 65-річчю створення організації "Молода гвардія".

Також Янукович візьме участь в урочистостях з нагоди відкриття шляхопроводу у місті Ровеньки, виступить на мітингах у Красному Лучі та Луганську.

На завершення поїздки лідер Партії регіонів виступить у прямому ефірі Луганської обласної ТРК.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування