Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко хоче знати "конкретно, хто, де і як" готує фальсифікації

П'ятниця, 21 вересня 2007, 14:47

Голова Політради блоку "Наша Україна – Народна самооборона" В’ячеслав Кириленко вважає, що заяви Партії регіонів про підготовку фальсифікацій дострокових виборів пропрезидентськими силами – "просто нервова реакція" на падіння рейтингів.

"Це - просто нервова реакція ПР і Януковича на те, що їхні рейтинги падають. Вони з кожним днем чіткіше розуміють, що їхнє майбутнє – у парламентській опозиції, до якої "регіонали" переходити ніяк не хочуть", - заявив він на прес-конференції у Луцьку.

"Саме тому вони вже наперед говорять про якісь фальсифікації, не називаючи жодного конкретного факту, жодного прізвища. Фактично, вони натякають, якщо ПР переможе, то вибори пройшли чесно. А якщо програє, то були масштабні фальсифікації", - цитує його прес-служба НУ-НС.

У свою чергу, запевняє Кириленко, у НУ-НС "налаштовані на проведення прозорих і чесних виборів". "Наша Україна-Народна Самооборона" не дозволяє собі недобросовісної конкуренції", - підкреслив він.

"Якщо у Партії регіонів говорять про можливість фальсифікацій, то нехай кажуть конкретно, хто, де і як їх готує", - наголосив один із лідерів НУ-НС у відповідь на звинувачення представників Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування