Ахметову подарували стадіон

П'ятниця, 21 вересня 2007, 16:27

Керівництво донецького футбольного клубу "Шахтар" подарувало його президенту Рінату Ахметову в день народження макет нового споруджуваного стадіону, виконаний з осінніх квітів і декоративної зелені.

Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

На спортивно-тренувальній базі "Кірша" для того, щоб привітати Ахметова зібрався весь директорат донецького клубу.

"Оригінальний подарунок – макет нового споруджуваного стадіону, виконаний із квітів, вийшов масштабним: приблизно 2 метри в діаметрі, висота – від 40 до 60 см. Квіткова арена максимально точно передає обриси стадіону, який будується, і його знамениту асиметричну покрівлю", - говориться в повідомленні.

Макет має натуральний газон, на якому розставлені фігурки футболістів. Одна з команд – у пізнаваних помаранчевих футболках.

Навколо поля розставлені рекламні щити з назвами фірм-спонсорів "Шахтаря". Є навіть освітлювальні прилади, що "додають квітковій композиції зовсім фантастичного вигляду".

"Рінат Леонідович з інтересом вивчив подарунок, подякував усім за  проявлену кмітливість і щирі почуття. А головне, за те, що команда клубних фахівців веде "Шахтар" до європейських футбольних вершин", - говориться в повідомленні прес-служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування