Справа "БЮТ проти Богословської" виливається у стеження і залякування судді?

П'ятниця, 21 вересня 2007, 17:12

Суддя-доповідач по позову БЮТ проти члена Партії регіонів Інни Богословської Ярослава Добрянська звернулася до правоохоронних органів через стеження за нею.

У п'ятницю на засіданні Окружного адміністративного суду Києва, де розглядається позов БЮТ, Добрянська попросила в суду захисту і звернулася до правоохоронних органів за допомогою, повідомляє прес-служба БЮТ.

"З'ясувалося, що за автомобілем судді стежать представники Інни Богословської. Про це вони повідомили особисто під час судового засідання, сказавши, що їм відомі номери автомобіля судді Добрянської і за всіма її пересуваннями вони стежать", - зазначають в блоці.

Згідно з повідомленням, Добрянська називає "такі дії представників Інни Богословської втручанням в її приватне життя і просить забезпечити їй захист".

Крім того прес-служба БЮТ заявляє про спроби активістів Партії регіонів "зганьбити репутацію суддів Окружного адміністративного суду міста Києва і вплинути на об'єктивний розгляд позову БЮТ проти Богословської".

За їх словами, "вночі прихильники Партії регіонів обклеїли автомобіль судді-доповідача по позову БЮТ Добрянської символікою БЮТ".

"Замість того, щоб займатися чорними технологіями, Партії регіонів необхідно найняти добрих правників, які б займалися юридичної стороною справи, а не залякуванням судів", - вважає представник БЮТ в судді Володимир Пилипенко.

"Якщо Богословська негайно не припинить психологічний тиск на суддю, то найближчим часом Інну Богословську будуть чекати в суді не з доказами, а з теплими речами", - додав він.

Як відомо, БЮТ у середу подав позов до Окружного адміністративного суду Києва з приводу звинувачень Богословської на адресу лідера БЮТ Тимошенко.

Ні на перше засідання, ні на друге Богословська не з'явилася. "Безапеляційних доказів, які б свідчили на користь наклепу Інни Богословської проти Юлії Тимошенко суд ще не побачив. Представники відповідачки тільки обіцяють їх надати", - зауважують в блоці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування