Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів пригрозила Ющенку продовженням кризи

Субота, 22 вересня 2007, 12:51

Президія політради Партії регіонів звернулася до президента з критикою його участі в виборчому процесі та закликала діяти в рамках виборчого законодавства.

Відповідне звернення поширено прес-службою Партії регіонів у п'ятницю ввечері.

"Сьогодні ми вважаємо своїм обов’язком звернути увагу української громадськості та світової спільноти на те, що Ви, пане президенте, стали на шлях порушення досягнутих домовленостей, українського законодавства, а також - моральних норм у політиці", - йдеться у зверненні.

"Ви приймаєте безпосередню участь в агітаційних заходах, і стали навіть постійним персонажем політичної реклами", - скаржаться у ПР.

"Фактично політичне керівництво виборчою кампанією блоку "НУ-НС" здійснюється секретаріатом президента України", - йдеться у зверненні.

Партія регіонів висловила публічний протест через занепокоєність стосовно отриманої інформації про вказівки щодо порушення цілісності виборчого процесу.

"Як стало відомо, керівництво виборчих штабів Блоку "Наша Україна – Народна самооборона" та Блоку Юлії Тимошенко надає вказівки своїм представникам у дільничних комісіях не підписувати протоколи за підсумками голосування 30 вересня. В першу чергу, це стосується тих дільниць, де, як свідчать попередні соціологічні дані, може бути високим результат Партії регіонів. За інформацією, яка надійшла до Партії регіонів, відповідні доручення вже спрямовані у штаби опозиційних сил на місцях", - йдеться в зверненні.

Партія регіонів звертається до президента з вимогою здійснити заходи, що гарантують недопущення таких порушень та наголошує, що громадяни, які давали такі розпорядження, мають понести відповідне покарання, а їх прізвища мають стати відомими громадськості.

"Ваш обов’язок, як президента та лідера помаранчевих партій, - унеможливити зусилля, спрямовані на підрив виборчого процесу вашими політичними представниками. В іншому випадку країні буде загрожувати черговий сплеск політичної кризи", - наголошують "регіонали".

"Персональну відповідальність за можливе поглиблення кризи будете нести Ви, пане президенте", - попереджають вони.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування