Луценко знайшов у списках виборців Кушнарьова

Субота, 22 вересня 2007, 13:53

СБУ виявила в Харківській області 100 тисяч "мертвих душ", в тому числі й покійного депутата від Партії регіонів Євгена Кушнарьова.

Про це повідомив лідер блоку "Наша Україна-Народна самооборона" Юрій Луценко в суботу прес-конференції в Рівному, передає прес-служба блоку.

Він нагадав, що СБУ проводить перевірку у Харківській області щодо наявності "мертвих душ" у списках виборців.

"На вчорашній день в ході перевірки було виявлено 100 тисяч мертвих душ, в тому числі і покійного Євгена Кушнарьова. Гасло "регіоналів" про стабільність з’явилося і у найбільш стабільному місці – на кладовищі", - відзначив Луценко.

Разом з тим, керівник Донецького обласного штабу БЮТ Геннадій Задирко заявляє про підготовку Партією регіонів безпрецедентної фальсифікації дострокових парламентських виборів-2007.

"Ми очікуємо, що на кожній виборчій дільниці готується фальсифікація, і порядку 15 % голосів виборців будуть приписані Партії регіонів", - відзначив Задирко, якого цитує прес-служба БЮТ.

"Ми маємо факти, коли в студентських гуртожитках прописані не проживаючі там студенти, їхнє число доходить до 300 чоловік", - відзначив він.

"Список "мертвих душ" в одному тільки м. Маріуполі складає 19 тисяч чоловік. Такі ж випадки фіксуються в Донецьку. А в м. Єнакієве Донецької області, на недобудованому фундаменті будинку прописані 60 виборців", - стверджує Задирко.

За його словами, розробляється технологія, за якою в окружкоми будуть представлені протоколи з підробленими печатками і підписами членів дільничних виборчих комісій і офіційних спостерігачів.

"Нами розроблена комп'ютерна програма, яка за допомогою обробки знятого відеокамерою спостереження з виборчих дільниць матеріалу, зможе визначати осіб, які будуть голосувати більше одного разу", - повідомив також Задирко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування