Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович задоволений, що Ющенка поставили на місце

Субота, 22 вересня 2007, 15:27

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович задоволений рішенням Центрвиборчкому, який заборонив президенту Віктору Ющенку брати участь у політичній агітації.

"Будь-яка людина розуміє, що президент не має права ставати на бік тієї чи іншої політичної сили", - сказав Янукович журналістам у суботу в Одесі.

Він додав, що для нього було "очевидним", що ЦВК ухвалить саме таке рішення.

На питання, чи буде він брати участь у відкритті відреставрованого оперного театру, він повідомив, що не отримав запрошення від президента України.

"Але мене обрадувало, що запросили вдову Георгія Кірпи. Вона мене запитала, чи буду я там. Враховуючи принципи наших стосунків з президентом, він не ходить туди, куди ходжу я, а я не хожу туди, куди ходить він", - сказав Янукович.

"Я далі їду займатися своїми справами", - додав він і після цього відбув на мітинг до Севастополя.

Янукович також повідомив, що невдоволений рішенням Ющенка, який зупинив постанову уряду про повернення Інституту сухопутних військ до Одеси.

"Указ президента (про зупинення постанови уряду) не відповідає законам і Конституції. Це питання часу, Конституційний Суд його розгляне, і Інститут сухопутних військ буде тут встановлений", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування