Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зганьбився на прямому ефірі в Одесі

Субота, 22 вересня 2007, 16:28

Прем'єр Віктор Янукович закликає стерти "Нашу Україну" і БЮТ з політичної карти України.

Він заявив у суботу в ефірі одеської телекомпанії "38 канал".

"Я впевнений, що 30 вересня ви зробите правильний вибір, і з політичної карти України буде стерто помаранчевий колір і тих, хто перефарбувався у біле братство", - сказав Янукович.

За його словами, ці люди "зганьбили Україну на весь світ".

"Це не команда, а кооператив по інтересам. Їм треба не економікою займатися, а відкривати модельне агентство чи кіностудію. Країні не потрібні таки болтуни", - зазначив він.

За словами Януковича, він переконався, що в помаранчевих розчарувалися їхні прихильники. "Зараз я буваю в Західній Україні, і люди мені говорять, що більш ніколи не буде Майдану-2, "ми їх не підтримаємо". Віруючі люди говорять: "Вони взяли великий гріх на душу, коли нас обдурили", - сказав Янукович.

"У них надія на одне – шляхом адмінресурсу, обману людей – адже їм вже вдавалося обдурити людей в 2004 році...", - зазначив він.

Водночас протягом прямого ефіру Янукович вирішив похвалитися, що перед візитом до Одеси побував у трьох населених пунктах, однак не зміг згадати назву одного з них.

"Я сьогодні був у трьох містах: Ізмаїлі, Білгород-Дністровському і... (пауза на 20 секунд). Третє місто – я був там вперше... (знову пауза), це... нагадайте мені!", - звернувся Янукович до ведучої, однак вона не змогла йому допомогти. "Давайте не будемо уточнювати, а поговоримо взагалі про одеський регіон", - запропонувала вона.

Янукович також розповів, що йому в Одесі розповіли кілька анекдотів, але не став їх переповідати. "Я сьогодні з Одеси повезу кілька свіжих анекдотів. Вони чисто одеські, мені соромно про них говорити", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування