Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ спіймав неповнолітніх і згадав про шапку на злодії

Субота, 22 вересня 2007, 22:01

Активісти БЮТ в Києві затримали двох хлопців, які розклеювали листівки з чорним піаром на адресу БЮТ і НСНУ.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, зловмисників схопили на "гарячому" 22 вересня о пів на п’яту ранку в районі Ленінградської площі.

На листівках відсутня будь-яка інформація про тираж, замовника, які вимагає закон "Про вибори народних депутатів".

Як зазначає прес-служба, один з затриманих хлопців неповнолітній, йому 16 років. Хто найняв на таку "роботу", затримані не признаються. Відповідають лише, що "якийсь дядько".

Однак одразу ж як БЮТівці схопили молодиків, до місця події під’їхали дві машини BMW останньої марки, йдеться в повідомленні. Молода жінка і чоловік, які вийшли з машин, представились братом і сестрою затриманих і почали просити відпустити хлопців. Однак, як тільки під’їхав наряд міліції, який викликали БЮТівці, "брат" із "сестрою" поїхали.

"Очевидно, що затримані молоді хлопці, "брати й сестри", які одразу ж приїхали на місце, де відбувалось грубе порушення виборчого законодавства – це відлагоджені дії, за якими стоять політичні сили, зацікавлені у дискредитації своїх опонентів", - стверджує БЮТ.

"Цей інцидент в черговий раз підтверджує українське прислів’я – "на злодії шапка горить". Замість того, щоб проводити чесну, відкриту виборчу боротьбу, окремі політичні сили істерично волають про те, що проти них готуються провокації, в цей же час, під покровом ночі, залучаючи неповнолітніх, влаштовують такі провокації в столиці України", - підкреслюється в повідомленні.

Як відомо, про підготовку провокацій на виборах заявляла Партія регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування