Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович погрожує "нелюдам" Майданом

Неділя, 23 вересня 2007, 14:54

Партія регіонів має намір організувати акції протесту у разі фальсифікації результатів дострокових парламентських виборів.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович у неділю в прямому ефірі Миколаївської обласної телерадіокомпанії.

"Ми не допустимо фальсифікацій, і якщо це відбудеться, ми підніматимемо народ", - сказав Янукович.

За його словами, опоненти Партії регіонів ведуть виборчу кампанію "з урахуванням того, що вони не одержать достатньої підтримки виборців".

"Тому у них вихід один – вони дають вказівки своїм представникам у виборчих комісіях не підписувати протоколи. Така інформація йде з тих регіонів, де підтримка Партії регіонів колосальна", - пояснив він.

"Люди хочуть стабільності, і лише нелюди, які бажають зла українському народу, можуть зірвати й ці вибори. Якщо вони на це підуть - поставте це питання простим людям. Мені вони говорять – ми піднімемо всі регіони і підемо шукати правду. Але я думаю, що цього не станеться", - сказав Янукович.

На його думку, всі відповідальні конструктивні політичні сили, які здатні об`єднатися, мають це зробити в ім`я майбутнього країни. "Ми повинні стабілізувати ситуацію не менше ніж на 5 років. І до чергових виборів не допустити ніяких дострокових виборів, а розвивати нашу країну і покращувати життя", - заявив лідер Партії регіонів.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування