Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко придумав, як багаті поділяться з бідними

Неділя, 23 вересня 2007, 19:39

Лідер блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Юрій Луценко пропонує ввести оподаткування на предмети розкоші.

Як повідомляє прес-служба блоку, про це він заявив на прес-конференції в Житомирі.

«Необхідно вводити оподаткування елітної нерухомості, яхт, літаків та інших предметів розкоші», - впевнений він.

"Гасло "Багаті поділяться з бідними" реалізовується в усьому світі. Сьогодні для цього настав част і в нашій країні, - сказав Луценко. - Для нас вирішення цього питання є надзвичайно принциповим".

Він також вважає за необхідне скасувати державне мито на отримання спадщини. «Ми будемо наполягати на тому, щоб державне мито на отримання спадщини було знято. Це нонсенс, що людина за батьківську хату має сплачувати колосальні платежі. Це неприйнятно. Ми маємо скасувати цю норму закону", - наголосив він.

Луценко також висловив думку, що пріоритетним в Україні має стати розвиток енергетики, транзитного потенціалу, знань. Також важливи напрямкими розвитку країни, які вимагають підтримки, він вважає нафтову і газову промисловість.

Водночас у суботу на Рівненщині Луценко висловив думку, що сьогодні сама ймовірність потрапляння до парламенту будь-якої дрібної партії є шкідливою, оскільки це може породити черговий «феномен Мороза».

Разом з тим, голова політради блоку В"ячеслав Кириленко повідомив, що в понеділок п’ятірка «Нашої України – Народної самооборони» представить першочергові законопроекти, які внесе майбутня демократична більшість в новий парламент".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування