НУ-НС впіймав Партію регіонів на адмінресурсі

Неділя, 23 вересня 2007, 20:26

Блок "Наша Україна - Народна самооборона" заявляє про незаконне зняття свого рекламного плакату в Києві за вказівкою Партії регіонів.

"Невідомими особами був зрізаний наш рекламний банер на Львівській площі, який ми розмістили на абсолютно законних підставах, оплативши його експонування абсолютно законно, з нашого вибочого фонду", - повідомив кандидат в народні депутати від НУ-НС Ігор Жданов.

"За інформацією, яку я маю, така команда поступила від представників Партії регіонів. І керівництво інституту Карпенка-Карого, на будинку якого експонувався цей рекламний плакат, вирішило незаконним чином його зняти", - цитує Жданова прес-служба блоку.

"Це - яскравий приклад застосування адмінресурсу, зловживання владним становищем, і це реальний факт, а не загальні заяви, на які страждають "регіонали", коли говорять про застосування адміністративного ресурсу", - вважає Жданов.

Він також повідомив, що вже подані відповідні заяви до органів внутрішних справ з тим, щоб розібратися з цією ситуацією та вжити відповідних заходів, щоб відновити права блоку на експонування та законне розміщення зовнішньої реклами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування