Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка не лякає "зиґзаг історії" регіоналів і "Ахметов-тревел"

Понеділок, 24 вересня 2007, 12:13

Перший номер у списку блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє, що його політичну силу не лякає підготовка Партії регіонів до відновлення масових акцій.

Так він прокоментував інформацію про чергове встановлення "регіоналами" сцени та наметів на Майдані Незалежності у Києві.

"Нас не залякає відновлення військового стану на Майдані і відновлення діяльності найбільшої туристичної кампанії Ахметов-тревел", - заявив Луценко.

На його переконання такі дії "регіоналів" свідчать про усвідомлення ними свого програшу на позачергових виборах.

Луценко нагадав, що від самого початку передвиборчої кампанії Партія регіонів "тільки тим і займалася, що перехоплювала ініціативи і гасла політичних опонентів, перетворюючи їх на абсурд", для того, щоб відвернути увагу від підготованих нею фальсифікацій на сході та півдні України.

"Коли це не допомогло, вони кинули у суспільство провокації про російську мову і НАТО зразка 2004 року. Коли і це не допомогло, вони почали кричати "Ґвалт!", - зазначив лідер НУ-НС.

Луценко вважає, що таким чином Партія регіонів дає зрозуміти, що "якщо їм не дадуть вкрасти голоси, вони не братимуть участі у виборах".

"Але це не допоможе. Вибори відбудуться чесно і у встановлений указом президента термін, і їх результати всім відомі – демократичні сили переможуть, сформують уряд, а Партія регіонів як зиґзаг історії відійде у минуле", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування