Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" так і не пояснила свої зв’язки з Коломойським

Понеділок, 24 вересня 2007, 12:29

Лідер партії "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко не може пояснити, як в списку мегаблоку опинився керівник компанії "Укрнафта" Ігор Палиця.

На прес-конференції в Києві Кириленко відмовився відповідати на це питання.

Він тільки сказав, що Палиця "є керівником публічної компанії, яка веде публічну діяльність і публічно сплачує податки".

У свою чергу перший номер списку Юрій Луценко повідомив, що після виборів новий уряд поставить перед силовими структурами питання незаконної приватизації.

"Ми наполягатимемо на персональних змінах керівництва МВС і Генпрокуратури, які мають перевіряти законність приватизації", - сказав Луценко.

"У нас є сумніви в законності приватизації багатьох серйозних об’єктів, і зміна генпрокурора та міністра внутрішніх справ дасть чітку відповідь українському суспільству та уряду на це питання. Це буде одне з головних завдань, яке наступний уряд поставить перед силовими структурами", - сказав Луценко.

"Якщо все по закону - крапка, якщо ні – то це не націоналізація, а повернення до законної приватизації, як ми це демонстрували навколо публічної приватизації "Криворіжсталі", - додав він.

Водночас він підкреслив, що "не закликає до складання списків націоналізації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування