Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" похвалилися "мотором" Януковича

Понеділок, 24 вересня 2007, 15:08

У Партії регіонів стверджують, що їхній лідер Віктор Янукович поставив рекорд в Україні по кількості передвиборчих поїздок у ході нинішньої виборчої кампанії, відвідавши 59 міст і провівши 80 передвиборчих зустрічей.

Про це заявив керівник апарату прем'єр-міністра Сергій Льовочкін, який супроводжує Януковича в передвиборчих поїздках, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Такого інтенсивного графіка передвиборчих поїздок в історії України ще не було", - сказав в інтерв'ю журналістам у понеділок у Новій Каховці член Партії регіонів", - сказав він.

За словами Льовочкіна, лідер Партії регіонів виступив, зокрема, на 59 передвиборчих мітингах, дав 25 інтерв'ю журналістам, з них 14 - у прямому ефірі обласних телерадіокомпаній.

Він зазначив, що таку кількість поїздок Янукович здійснив з12 по 23 вересня.

Льовочкін повідомив, що Янукович планує також відвідати у вівторок Полтавську і Харківську області, у середу - Дніпропетровську, у п'ятницю - Донецьку область. У понеділок він відвідує Херсонську і Сумську області.

За його словами, у четвер Янукович проведе координаційну нараду в Києві, присвячену попередженню і протидії фальсифікацій позачергових виборів, організації паралельного підрахунку голосів у ході виборів.

Льовочкін зазначив, що така інтенсивність поїздок Януковича "пов'язана з рекордно стиснутими термінами проведення позачергових виборів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування