Янукович виступив "на розігріві" у Сердючки. І пообіцяв спитати "по повній програмі"

Вівторок, 25 вересня 2007, 08:15

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що в політичній боротьбі проти Партії регіонів опоненти використовують методи погіршення життя людей за рахунок зростання цін.

Про це він заявив у прямому ефірі Сумської обласної телерадіокомпанії у понеділок, повідомляє УНІАН.

"Проти нас працюють таким методом, як погіршення життя за рахунок збільшення цін. Потрібно подивитися, кому належать підприємства, і кому належить влада на місцях, хто несе безпосередню відповідальність в регіонах", - сказав Янукович.

При цьому він зазначив, що не здивований зростанням цін у Сумській області.

"Після виборів ми наведемо лад, знайдемо тут і запитаємо за повною програмою", - пообіцяв Янукович.

Лідер Партії регіонів підкреслив, що уряд "весь час веде боротьбу, щоб не підвищувалися ціни на хліб і м’ясо" шляхом інтервенцій з державного резерву.

Він також висловив думку, що керівників обласних і районних адміністрацій повинен вибирати народ.

"На прикладі Сумської області – тут немає керівників? Чому в Сумську область завозять керівників з інших регіонів? Потрібно жити в цьому краї, потрібно дихати цим повітрям для того, щоб розуміти цей регіон і людей цього славетного партизанського краю", - наголосив Янукович.

Після прямого ефіру лідер Партії регіонів попрямував на мітинг на центральну площу міста, де вже була приготована сцена. І не абияка, а професійна гастрольна сцена Андрія Данилка з "просунутою" звукоапаратурою.

Сама ж Вєрка Сердючка дала концерт для сумчан після того, як прем`єр країни закінчив політичну частину мітингу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування