Суд відмовився обмежити масові акції на Майдані

Вівторок, 25 вересня 2007, 12:15

Окружний адміністративний суд Києва відмовився обмежити проведення масових акцій на Майдані Незалежності та на інших центральних площах Києва з 24 по 30 вересня за позовом Київської міської державної адміністрації.

Про це журналістам повідомила після засідання суду представник відповідача - міської організації Партії регіонів і Спілки молоді регіонів - Людмила Шемелинець, передають "Українські новини".

"Суд вирішив відмовити в задоволенні позову Київської міської державної адміністрації щодо обмеження проведення масових заходів на Майдані Незалежності та в інших частинах центру міста Києва", - повідомила Шемелинець.

Вона сказала, що суддя повідомив в усній формі рішення суду представникам позивача і відповідачів.

За її словами, суд ухвалив таке рішення, тому що в період виборчої кампанії політичним партіям і блокам дозволяється проводити масові заходи з метою здійснення агітації будь-якими формами і методами, не забороненими законодавством.

Вона також повідомила, що відповідачами за позовом міськадміністрації були 7 партій, блоків і організацій, однак у суд представники інших відповідачів, крім неї, не прийшли.

Представник міськадміністрації в суді відмовився коментувати журналістам рішення суду, однак, підтвердив, що суд відмовив міськадміністрації в задоволенні позову.

Як відомо, 24 вересня Київміськадміністрація подала позов в Окружний адміністративний суд Києва з вимогою обмежити проведення масових акцій на Майдані Незалежності та на інших центральних площах Києва з 24 по 30 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування