Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" уже пообіцяли "помаранчевим" повідривати ноги?

Вівторок, 25 вересня 2007, 12:36

У вівторок перед мітингом лідера Партії регіонів Віктора Януковича в Кременчуці на площі Перемоги виникла бійка між прихильниками Партії регіонів і блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Про це розповів депутат міськради, член політради Кременчуцької міської організації "НУ-НС" Олександр Урін, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За його словами, ще в понеділок їхні однопартійці поставили свої намети на площі Перемоги, де у вівторок виступив Янукович.

"Однак учора четверо бритоголових заявили, щоб ми їх забрали, інакше агітаторам ноги повідривають, а намети поріжуть", - заявив Урін.

"Сьогодні ми виставили свої п'ять наметів, як і обіцяли раніше. Адже коли приїжджав наш лідер Юрій Луценко, "регіонали" теж виставляли свої п'ять наметів", - додав він.

За словами Уріна, після встановлення наметів "налетіли з десяток братків і почали відбирати намети, утворилася бійка".

"Вони повезли наші чотири з п'яти наметів. Відразу ми сповістили про це міліцію. Вони виставили спецназ. Ми почали знову ставити намети. Тут знову налетіли братки. І все стало повторюватися. Тоді їх затримала міліція. Троє доставлені до райвідділу", - розповів представник "НУ-НС".

За словами Уріна, після чергового нападу, між керівництвом міської організації "НУ-НС" і представниками Партії регіонів відбулися переговори, у ході яких було досягнуто згоди про ненапад один на одного.

Як повідомили в райвідділі міліції, за фактом затримання трьох осіб складені протоколи про дрібне хуліганство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...