"Регіони" дадуть гала-концерт "всій Україні" і теж проведуть телеміст

Вівторок, 25 вересня 2007, 12:52

У п'ятницю, 28 вересня о 19.00 у Києві, Сімферополі, Донецьку, Харкові, Дніпропетровську, Одесі і Кіровограді за підтримкою Партії регіонів відбудеться всеукраїнський гала-концерт "Я люблю тебе, Україно!".

Під час гала-концерту між цими містами буде організований телеміст, у ході якого перед виборцями виступлять лідери Партії регіонів, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

У Києві на Майдані Незалежності учасниками гала-концерту стануть Таїсія Повалій, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Віктор Павлик, Гарік Кричевський, Віталій Козловський, Василь Лазарович, дует "Барселона", великий симфонічний оркестр Київської філармонії.

Також у гала-концерті передбачається участь:

У Сімферополі – Євгенії Власової, Наталі Бучинської, Олександра Воєвудського, груп "Екс-Президенти", Dazzle Dreams, "Таліта Кум", "СМС", "Армія".

У Донецьку – Дмитра і Назарія Яремчуків, EL Кравчука, Тетяни Пискарьової, Мікі Ньютон, груп "Скрябін", "Авіатор", "НеАнгели", балету "Ва-банк".

У Харкові – Каті Бужинської, Альони Вінницької, Ольги Полякової, Лері Вінна, груп "4 королі", "Алібі", MRK.

У Дніпропетровську – Світлани Лободи, Тетяни Недєльскої, Іво Бобула, Діми Клімашенко, Майї Мігаль, Марти, груп "Друга рiка" та "Джанго".

В Одесі – Ані Лорак, Миколи Гнатюка, Наталії Волкової, Маші Фокіної, Надії Шестак, Василя Бондарчука, груп "СМС" і "Скай".

У Кіровограді в рамках усеукраїнського гала-концерту "Я люблю тебе, Україно!" відбудеться сольний концерт Вєркі Сердючки.

"Прийди і підтримай Партію регіонів! Гарний настрій гарантовано!", - закликає прес-служба Партії регіонів.

Як відомо, президент Віктор Ющенко, перебуваючи 25 вересня з робочою поїздкою в Сумській області, проведе регіональний телеміст під назвою "Завдання для майбутнього уряду".

28 вересня – останній день, коли за законом про вибори дозволена агітація за учасників виборів. Вибори у Верховну Раду відбудуться в неділю, 30 вересня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування