Харківські "регіонали" чекають від СБУ зброї, мічених грошей і провокаційних фільмів

Вівторок, 25 вересня 2007, 14:09

Силами Служби безпеки з залученням підрозділів "Альфа" готуються провокації проти керівництва Харківських міської й обласної рад, а також окремих районних рад Харківської області, більшість у яких представляють члени Партії регіонів.

Про це заявляють у спільній заяві Харківське обласне відділення і Харківська міська організація Партії регіонів.

"Народним депутатам від Партії регіонів стало відомо, що силами СБУ із залученням підрозділів "Альфа" в останні дні вересня готуються провокації проти керівних посадових осіб Харківської міської ради, керівництва Харківської обласної ради й окремих районних рад Харківської області, більшість у які представляють члени Партії регіонів", - говориться, зокрема, у заяві.

"Це може бути виражене в підкиданні пачок із виборчими бюлетенями в кабінети вище зазначених керівників, фальсифікація відомостей про їхню причетність до неправильного складання виборчих списків", - додають харківські "регіонали".

Також, за їхніми словами, "не виключаються й інші види провокацій: підкидання на робочі місця керівників органів самоврядування Харківщини зброї, грошей раніше позначених, використання сфабрикованих телефільмів, документів і так далі".

Харківське обласне відділення і Харківська міська організація Партії регіонів звертаються до офіцерів і співробітників Служби безпеки України:

"Ми завжди з повагою ставилися до вашої нелегкої і важливої для України професії. Не дайте використовувати Вас у злочинних задумах, що затіваються ляльководами з Києва і Харкова! Пам’ятайте, вище за все – Ваша Присяга на Вірність Народу України, служіння інтересам країни!", - говориться в заяві.

Крім того, обласне відділення і міська організація Партії регіонів звертаються до мешканців Харкова й області:

"Помаранчеві сили намагаються ввергнути Вас в епоху "чорних воронків", доносів, "особливих трійок" і п'ятихвилинних розправ над недогідними помаранчевій владі лідерами органів місцевого самоврядування Харківщини".

"Харків'яни ще не забули провокацій і зготованих справ щодо Євгена Кушнарьова, Бориса Колесникова. Харківське обласне відділення і Харківська міська організація Партії регіонів переконані у Вашій твердості, здоровому глузді, непохитній вірі в справедливість і верховенство Конституції і законів України", - підкреслюється в заяві.

Харківські міська й обласна організації Партії регіонів вірять: "30 вересня 2007 року Ви (виборці) не піддастеся провокаціям і свій свідомий вибір зробите за велінням Розуму і Серця!"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування