Януковича можуть "підірвати" для зриву виборів?

Вівторок, 25 вересня 2007, 14:22

Візит у Харків лідера Партії регіонів Віктора Януковича може бути використаний як один з елементів сценарію зі зриву позачергових парламентських виборів, призначених на 30 вересня.

Про це у вівторок заявив глава обласного виборчого штабу БЮТ Олександр Фельдман, повідомляє Медіапорт.

За його інформацією, поблизу Віктора Януковича може спрацювати вибуховий пристрій, як це було в березні 2004-го (вибуховий пристрій спрацював біля офісу Партії регіонів, коли звідти виходив Євген Кушнарьов), у січні і червні цього року (вибухи звучали біля готелю "Національ" і мерії неподалік від секретаря міськради Геннадія Кернеса).

"Може бути використана ця ситуація з хлопавкою для зриву виступів Януковича, для того, щоб ухвалити адекватне рішення", - заявив Фельдман.

Крім того, за його інформацією, у Харкові планують задіяти сценарій зриву виборів, аналогічний тому, що використовувався на президентських виборах 2004-го року в Рівному.

Як стверджує Фельдман, передбачається, що в неділю, 30 вересня в місті будуть працювати організовані групи загальною чисельністю порядку п'ятисот осіб, що спробують підпалити бюлетені.

Фельдман також закликав харків'ян і жителів області "не ловитися на гачок" і не відмовлятися від участі у виборах. Він стверджує, що повідомив про наявну інформацію в СБУ, прокуратуру області й обласне управління міліції.

"Прізвища цих людей відомі, ситуація зупинена", - підкреслив Фельдман.

На питання, чому він повідомив про провокації, коли вони, за його словами, уже відвернені, Фельдман пояснив, що хотів у такий спосіб перестрахуватися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...