Київські "регіонали" охолодять "істерики" опонентів у суді

Вівторок, 25 вересня 2007, 14:35

Київська міська організація Партії регіонів заявляє про передачу до правоохоронних органів та Генпрокуратури інформації про підкуп виборців столичною організацією БЮТ.

Так в організації відреагували на аналогічне звинувачення з боку БЮТ на адресу Партії регіонів.

Керівник Київської міськорганізації "Регіонів" Василь Горбаль підкреслив, що "на відміну від БЮТ ми можемо підтвердити факт підкупу столичним БЮТом виборців і вся відповідна інформація передана правоохоронним органам і Генпрокуратурі".

Він припустив, що "подібні істеричні вибрики" опонентів, зокрема, і від БЮТ, пов'язані з проведенням внутрішніх соціологічних досліджень, які свідчать "про низький рівень підтримки" цих політичних сил в Києві.

Крім того Горбаль заявив про намір подати позов до суду на Київський штаб "Нашої України – Народної самооборони" про захист честі і гідності.

Прес-служба організації нагадує, що "своєю заявою столичні НУНСовці намагалися звести наклеп особисто на Василя Горбаля, а також цинічно звинуватили Партію регіонів у "дерибані", хоча саме фракція "Наша Україна" підтримувала в Київраді всі сумнівні рішення".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...