Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів, навіщо піде на Майдан

Вівторок, 25 вересня 2007, 14:44

Партія регіонів збирає своїх прихильників на Майдані Незалежності в Києві для протидії можливим спробам фальсифікувати позачергові вибори до Верховної Ради.

Про це заявив лідер Партії регіонів, прем'єр Віктор Янукович у прямому ефірі Полтавської обласної телерадіокомпанії у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми бачимо, що чесно вибори "помаранчева" команда і "біле братерство" не виграють, і вони це відчувають. Скрізь йде падіння їхнього рейтингу. Вони бачать, що програють, і тому готуються до фальсифікацій", - сказав він, відповідаючи на питання журналістів, з якою метою Партія регіонів встановлює намети на Майдані.

"У нас вистачить сил цього не допустити", - сказав прем’єр, підкресливши, "тому ми будемо уважно стежити і, якщо потрібно, будемо реагувати".

Янукович не дав конкретної відповіді на тричі задане питання: з ким Партія регіонів може об'єднатися після позачергових виборів.

Він лише зазначив, що партія виступає за об'єднання політичних сил навколо вирішення задач розвитку країни.

"Потрібно щоб політики об'єднувалися навколо конкретних справ", - сказав Янукович.

"Будь-які розмови навколо об'єднання політиків ідуть на користь держави. Будь-які розмови, спрямовані на розбрат - приводять до погіршення економіки внутрішньої і зовнішньої політики. Політики повинні шукати компроміс, поєднуватися і працювати на державу", - сказав Янукович.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...