Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мороза вирішили, що Ющенко злякався іти в суд

Вівторок, 25 вересня 2007, 15:59

У середу, 26 вересня, о 9:00 Окружний адміністративний суд Києва розгляне позов блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" про скасування постанови ЦВК щодо заборони президенту Віктору Ющенку агітувати за цей блок під час виборчої кампанії.

Про це повідомляє прес-служба Соціалістичної партії у повідомленні під заголовком "Президент Ющенко злякався йти до суду".

Юридичний департамент Соцпартії нагадує, що рішення про те, що агітація Ющенка за НУ-НС на мітингу у Львові 15 вересня цього року була незаконною і президент має надалі утриматися від подібних дій, Центрвиборчком ухвалив за скаргою СПУ.

"Дивним видається той факт, що постанову ЦВК оскаржив не президент Віктор Ющенко, дії якого комісія визнала незаконними та зобов’язала його утриматися від участі у передвиборній агітації, а з позовом до суду звернувся блок "Наша Україна - Народна Самооборона", права якого не були обмежені постановою ЦВК", - дивуються в СПУ.

"Але що тут дивуватись: почесним головою партії "Наша Україна" є президент України. Суд був створений указом президента, голова суду Бачун (він, до речі, і є головуючим у даній справі) призначений указом президента, і всі судді без виключення призначені на свої посади президентом України", - відповідає собі СПУ.

"Спробуйте вгадати - на чию користь буде рішення суду?", - задає наступне питання Соцпартія.

Як відомо, 21 вересня Центвиборчком визнав незаконною участь президента в передвиборній агітації за блок "НУ-НС" і зобов'язав його утриматися від цього під час виборчого процесу.

У понеділок, 24 вересня, заступник голови штабу "НУ-НС" з юридичних питань Микола Оніщук заявив, що блок подає до Київського окружного адмінсуду позов щодо рішення ЦВК про заборону Ющенку брати участь у передвиборчій агітації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування