Ющенко готовий прийняти будь-який вибір народу

Вівторок, 25 вересня 2007, 16:59

Президент Віктор Ющенко заявляє, що прийме будь-який вибір українців у ході дострокових парламентських виборів 30 вересня.

Про це він заявив в Сумах, виступаючи на церемонії урочистого відкриття Центру олімпійської підготовки Української академії банківської справи НБУ, повідомляє прес-служба президента.

"Я ніколи не буду говорити, за кого вам голосувати, тому що я президент вільної держави, а ви – це найголовніше – є вільними громадянами України. Це ваш вибір – за кого вам голосувати. Це ваше право – обирати ту чи іншу політичну силу. Я вірю в це право, довіряю йому і я прийму ваш будь-який вибір", – підкреслив президент.

Водночас президент переконаний, що гідне майбутнє Україні забезпечить перемога на виборах демократичних сил.

Звертаючись до демократичних сил, президент ще раз закликав їх консолідуватися: "Станьте під одне крило… поодинці завжди демократія програвала. Прикро, що чиїсь амбіції можуть брати верх над солідарністю".

Глава держави закликав сумчан зробити мудрий вибір: "Дбайте про демократичний рух. Політика – це не щось далеке, це те, що може втрутитися у ваше щоденне життя через вашу пенсію, зарплату, відібране слово, брехливу інформацію, корупцію".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування