Луценко зрозумів, що з Януковича і Черновецького молока не буде

Вівторок, 25 вересня 2007, 17:06

Перший номер НУНС Юрій Луценко обіцяє при перемозі провести в парламенті низку законів.

Про це Луценко заявив у зверненні до киян, яке у вівторок поширила прес-служба блоку.

"Сьогодні я очолюю одну з трьох політичних сил, яка буде в українському парламенті. Я прошу Вашої підтримки не для себе, а для вирішення в парламенті головних проблем столиці України", - додав Луценко.

"Ми всі зрозуміли, що з козла не буде молока, навіть якщо зробити його прем'єром чи мером. Я прошу підтримки для відставки уряду Януковича і прийняття рішень про перевибори Київського міського голови", - наголосив Луценко.

Він також висловив переконання, що "тільки рішуча боротьба з мафією може змінити життя в Україні на краще".

Луценко нагадав, що "2000 кримінальних справ проти високопосадовців, які я ініціював на посаді міністра внутрішніх справ, саботуються в прокуратурі.

"Бандити не в тюрмах, бо тричі генеральний прокурор Піскун був і є депутатом Партії Регіонів. Я прошу підтримки, щоб прийняти пакет антикорупційних законів та змінити керівництво МВС та Генеральної прокуратури. Ми плануємо також радикальне очищення судів", - додав він.

Він також обіцяє провести ключові закони, потрібні для киян.

"Закон про розширення меж Києва дозволить розпочати масове будівництво доступного житла без знищення зелених та історичних місць столиці", - сказав він.

Він також пообіцяв провести закон про порядок розрахунку тарифів, який на основі ціни в 7 разів дешевшого українського газу дозволить радикально зробити дешевшою плату за житлово-комунальні послуги.

Та закон про муніципальну столичну міліцію, який дозволить зосередитися на проблемах безпеки киян, а не виконання політичних замовлень чергових заробітчан – парттуристів".

"Ви знаєте мене не перший рік. Знаєте мої помилки і мої досягнення. Знаєте бруд, який щоденно ллють на мене залежні від Януковича та Черновецького ЗМІ. Я виграв у них суди і пишаюсь, що маю таких ворогів. Щоб там не було, але я не зміню свій характер і свої переконання", - наголосив Луценко.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News