Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога думає, що Янукович затіяв гру на межі фолу

Вівторок, 25 вересня 2007, 18:42

Глава cекретаріату президента Віктор Балога розцінює заяви представників Партії регіонів про підготовку до фальсифікації результатів позачергових парламентських виборів як гру на межі фолу, що має на меті створити  причини для невизнання підсумків голосування 30 вересня.

"Це ризикована забавка. Подібному голосінню можна було б не надавати жодного значення, вважаючи його звичайним пропагандистським шумом. Однак такі висловлювання є чинником грубого тиску на виборчі комісії та інших учасників виборчої кампанії, формують думку української та зарубіжної громадськості про очікувану підробку результатів народного волевиявлення", - йдеться в заяві Балоги, поширеній прес-службою.

"Простіше кажучи, ПР вже зараз говорить про свою недовіру підсумкам виборів. Цей нехитрий трюк можна було б проігнорувати, якби не йшлося про визнання результатів голосування 30 вересня в Україні і світі", - зазначив голова секретаріату.

Балога звернув увагу, що закиди про підготовку секретаріатом президента виборчих фальсифікацій є виключно фантазією їхніх авторів, оскільки жодного разу не ґрунтувалися на фактах.

"Результати виборів не переглядатимуться, як би цього не хотіли деякі політичні сили, не впевнені у власній потрібності людям", - наголосив він.

Балога повідомив, що Секретаріат Президента розраховує на професійну і принципову позицію Центральної виборчої комісії, покликаної гарантувати чесний результат голосування 30 вересня.

"Безсумнівно, ЦВК адекватно відреагує на будь-які спроби деформувати підсумки виборів. Швидкий і безпомилковий підрахунок голосів, негайне оприлюднення результатів унеможливлять різні спекуляції і відкриють шлях для роботи Верховної Ради шостого скликання", - запевнив голова секретаріату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
11:05
Іспанія відправить в Україну ракети до Patriot замість самої системи ППО – ЗМІ
11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: підозрюваним допомагали тікати двоє військових
10:58
фотоЗа хабарі робили довідки про інвалідність: ДБР викрило групу медиків на Львівщині
10:52
Сольський досі міністр і після виходу на волю зможе повернутися до роботи - адвокат
10:40
"Укрзалізниця" відновила регулярний рух поїздів на Харківщині
10:30
У Харкові двоє ремонтників коригували атаки РФ по позиціях мисливців за "Шахедами"
10:29
Виросли на війні: скільки PepsiCo, Phillip Morris та інші заробили в Росії у 2023
10:25
Anglo American відхилила пропозицію з поглинання від гірничодобувного гіганта BHP як значно недооцінену
Усі новини...