Янукович "систематизує матеріали", зібрані з регіонів

Середа, 26 вересня 2007, 08:28

Після завершення свого передвиборчого туру і повернення з відпустки лідер Партії регіонів, прем’єр-міністр Віктор Янукович планує зайнятися питаннями соціально-економічного характеру, зокрема, зверне увагу на стан доріг і розміри пенсій.

Про це він заявив у Харкові, відповідаючи на запитання, якими будуть перші кроки прем’єра після повернення з відпустки, і яких рішень уряду можна очікувати незабаром, повідомляє УНІАН.

"Я зараз систематизую всі матеріали, всю інформацію, яку отримав з регіонів, – передусім, це інформація про вирішення питань соціально-економічного характеру – у багатьох регіонах є проблеми забудови, довгобудів, будівництва газопроводів, водогонів", - сказав Янукович.

При цьому, зазначив він, "я побачив, що є величезна кількість доріг не відремонтованих, і різниця між регіонами достатньо велика, тому нам потрібно певну кількість доріг прийняти на баланс держави – ті, що мають республіканське значення, - і розвантажити місцеві бюджети".

"Я вважаю, що це більше людей цікавить", - наголосив прем’єр.

Крім того, Янукович запевнив, що буде приділено увагу "тим позиціям, які ми намітили в бюджеті 2008 року", аби "відійти від зрівнялівки при виплаті пенсій, зробити розмежування пенсій і на 50% пенсій надбавки ветеранам Великої Вітчизняної війни в обов’язковому порядку, дітям війни платити".

"Все, що ми намітили у програмі, ми будемо обов’язково виконувати", - сказав на завершення короткого інтерв’ю Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...