У Дніпропетровщині бігборди всіх, крім Регіонів, заклеїли папером – НУ-НС

Середа, 26 вересня 2007, 09:50

У ніч із вівторка на середу політична реклама на бігбордах усіх політичних партій, крім Партії регіонів, по об'їзній дорозі на Полтаву на Донецькому шосе, а також у Павлограді була заклеєна білим папером.

Про це в середу вранці керівник обласної організації "Наша Україна" Віктор Гнаєвий повідомив агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, такий "бєспрєдєл" збігся з візитом лідера Партії регіонів, прем'єра Віктора Януковича в Дніпропетровськ і Павлоград.

"Заклеєною виявилася політична реклама всіх політичних партій, крім Партії регіонів. Таким чином, дніпропетровські регіонали намагаються довести своєму лідеру, що в області присутні тільки вони", - сказав він.

"Бачачи, що в області вони (Партія регіонів) не отримають запланований результат, вони вирішили показати своєму керівнику присутність в області тільки однієї політичної сили. Це говорить про те, що вони готуються до масових фальсифікацій", - заявив він.

Уже сьогодні, за словами Гнаєвого, штабом "НУ-НС" виявлено 16 тисяч повних двійників, 18 тисяч часткових двійників. Відповідно до законодавства "НУ-НС" подав звернення в окружні виборчі комісії.

Гнаєвий також вважає, що за акцію, яка пройшла вночі, мають понести відповідальність і фірми, з якими по законодавству укладені договори про розміщення на їхній бігбордах політичної реклами всіх учасників виборчого процесу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News