Партія регіонів обвинуватила Вінського в розробці зриву виборів

Середа, 26 вересня 2007, 11:03

Партія регіонів заявляє про те, що БЮТ готує зрив виборів у східних і південних областях України.

"На даний момент ми маємо у своєму розпорядженні дані про реалізацію такого сценарію в Донецькій, Луганській областях і Автономній республіці Крим – у тих регіонах, що традиційно підтримують Партію регіонів", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Як стверджує прес-служба, перший етап, а саме - масове вкидання в суди позовних заяв про нібито низьку якість списків виборців БЮТ має намір розпочати вже в четвер.

Посилаючись на джерела зі штабу БЮТ, регіонали стверджують, що основним розроблювачем програми зі зриву виборів є Йосип Вінський.

"Як видно, "товариш" Вінський безнадійно загубився в часі, переплутавши сучасну українську демократію з партійно-совковою системою. Куди поділися пухнаті "проєвропейські" політики і звідки взялося махрове дрібне жульйо від політики?", - відзначається в повідомленні.

"Ми попереджаємо лжедемократів з БЮТ про те, що ми знаємо про кожен ваш крок, про кожну провокацію, про кожну капость, що ви замишляєте. Можете потішати себе надіями про те, що в такий спосіб ви зможете уникнути нищівної поразки на виборах", - заявляє Партія регіонів.

Як відомо, Партія регіонів і БЮТ в останні два дні активно обмінюються заявами про фальсифікацію виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News