Комуністи завчасно звалили усяких бойовиків у день виборів на Ющенка

Середа, 26 вересня 2007, 15:29

Компартія заявляє про підготовку секретаріатом президента бойових груп для вчинення провокацій проти комуністів.

Згідно з повідомленням прес-служби партії, КПУ "отримала інформацію з надійних джерел, які працюють безпосередньо в секретаріаті президента Ющенка".

Вона стосується "формування, за усним розпорядженням глави секретаріату Віктора Балоги, спеціальних груп провокаторів з кримінальних та неонацистських бойовиків".

"Ця інформація знайшла підтвердження від співробітників обласних та міськдержадміністрацій, де відбулися закриті наради з цього питання, а також від чесних офіцерів спецслужб, які не бажають брати участі у злочинах перед власним народом", - заявляють у КПУ.

"Мета балогівських бойовиків – вчинення на виборчих дільницях напередодні та у день голосування 30 вересня провокацій, які будуть спрямовані проти Компартії", - стверджують комуністи.

"Зокрема, це проведення під виглядом представників КПУ забороненої агітації на користь Компартії Симоненка", - пояснюється в повідомленні.

Компартія заявляє, що "на відміну від президента Ющенка та його оточення, ніколи не порушувала і не має намір порушувати Конституцію і закони України".

"Будь-які звинувачення на нашу адресу, а також поширення 29 та 30 вересня агітаційної продукції з нашими вихідними даними та незаконна агітація за Компартію будуть розглядатися як злочинні провокації", - заявляють у КПУ.

Відповідальність за такі провокації "мають нести безпосередньо їхні організатори та замовники в особі Ющенка і його підлеглих".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування