Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче, щоб "помаранчеві" забули зради і все вибачили

Середа, 26 вересня 2007, 20:19

Президент Віктор Ющенко закликає "помаранчеві" сили розпочати свої стосунки з "чистого аркуша".

Про це він сказав під час телемосту зі Львова.

"Я хотів би, щоб ми забули зради, які були, ті інциденти, які торкалися слабкої поведінки, чистоти наших відносин, все вибачили, подали одне одному руку, зробили єдину демократичну коаліцію, а з неї – план для України", - сказав Ющенко.

Він вкотре наголосив, що демократичні сили "роз’єднали не стратегічні цілі, а банальні речі – занадто високі особисті амбіції, яким важко було утриматися у параметрах національних пріоритетів".

"І крок за кроком, тиждень за тижнем вони підмили те, що називалося "помаранчева коаліція", - додав президент.

***

Телеміст відбувається за участі жителів Чернівців, Луцька, Тернополя, Івано-Франківська та Львова. У ньому також беруть участь лідери блоку "Наша Україна" – "Народна Самооборона" Юрій Луценко, В’ячеслав Кириленко та Анатолій Гриценко.

Телеміст транслюється на 5 каналі та Хмельницька, Рівненська, Волинська, Тернопільська, Чернівецька, Івано-Франківська та Львівська обласні ТРК.

Запитання Ющенку ставлять жителі областей, які зібралися на площах міст, а також прес-секретар президента Ірина Ванникова. На запитання також відповідають лідери НУНС. У своїх виступах вони закликають голосувати на виборах за свою політичну силу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування