У ніч виборів канали будуть постійно "на зв'язку"

Четвер, 27 вересня 2007, 11:47

Низка українських телеканалів проведуть у ніч із 30 вересня на 1 жовтня в прямому ефірі телемости і спеціальні програми, присвячені ходу голосування і підбиттю його підсумків на позачергових виборах у Верховну Раду.

О 20.00 у неділю на "Інтері" стартує програма "Свобода вибору", яку вестиме Савік Шустер. Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на редакцію програми, на передачу запрошені представники перших "п'ятірок" партій, що беруть участь у виборах.

На 22.00 заплановано оголошення результатів трьох екзит-полів. У рамках телемарафону пройдуть прямі включення зі штабів партій-учасників виборів, а також прямі репортажі з Росії та Польщі. Програма триватиме до 03.00.

У прямому ефірі каналу "Студія "1+1" у ніч виборів проходитиме телемарафон "Вибір-2007". За інформацією секретаріату "ТСН", у студію запрошені представники першої "п'ятірки" політичних сил, що беруть участь у виборчій гонці, політологи, політичні експерти. Плануються прямі включення зі Львова, Донецька, Харкова, Москви, Лондона і Вашингтона, а також штабів політичних сил-учасників виборів.

Гості програми обговорять результати екзит-полів, можливі факти порушень у ході голосування, формат можливої коаліції. Як очікується, телемарафон буде проходити з 22.00 до 02.00, вести його будуть Віталій Гайдукевич і Наталія Мосейчук.

На каналі ICTV о 21.25 почнеться і триватиме до 02.00 1 жовтня телемарафон "Факти. Вибори-2007". О 22.00 у прямому ефірі будуть оприлюднені результати екзит-полів. Вестимуть телемарафон Олена Фроляк, Іванна Коберник, Петро Демьянчук і Олексій Гнилуша.

Протягом неділі і понеділка також будуть виходити регулярні спецвипуски новин "Факти. Вибори-2007" із прямими включеннями з ЦВК і телеплощадок ICTV у Донецьку, Львові, Ужгороді, Харкові, Одесі, Сімферополі, Москві, Варшаві, Римі, Лісабоні і спецрепортажі з Великобританії та США.

У прямому ефірі "Першого національного" з 21.25 до 23.00 проходитиме телемарафон "Вибори 2007. Підсумки на першому". Вести програму буде Юрій Громницький. У студію запрошені представники Комітету виборців України, члени минулих складів ЦВК, представники МВС, політологи і представники партій і блоків.

Плануються обговорення порушень і інцидентів на виборчих дільницях, оголошення результатів екзит-полів, прямі включення з ЦВК і штабів партій-лідерів гонки. Очікується, що виборчий телемарафон буде продовжений о 01.20.

"5-й канал" працюватиме в режимі інформаційного марафону. Служба новин буде повідомляти про хід виборів у щогодинних випусках, а після новин о 14.00 у неділю стартують дискусійні гостьові студії (ведучі – Роман Чайка і Мирослава Барчук).

Останні події

Увечері - з 18.20 до 22.00 - у студії проекту "Теледебати", підіб’є підсумки дня голосування Святослав Цеголко разом із відомими політиками, юристами і суспільними діячами. Після закриття дільниць і оголошення результатів екзит-полу в студії програми "Час" Єгор Соболєв разом із політиками і політологами обговорять попередні підсумки виборів, хід підрахунку голосів і політичні прогнози.

Протягом усього марафону на каналі плануються прямі включення з різних областей України і країн світу, а також будуть повідомлятися новини з ЦВК і штабів партій і блоків, що беруть участь у виборах.

Телеканал "Тоніс" разом із "Газетою 24" і радіо "Свобода" запланував багатогодинний марафон "Інший погляд на вибори".

У неділю о 21.30 почнуться спецвипуски новин (ведучі – Артем Шевченко й Ірина Король). Дмитро Крикун і Віталій Портников у форматі ток-шоу будуть розмовляти з відомими українськими особистостями. Від Радіо "Свобода" програму вестиме Юлія Жмакіна.

Крім того, кожна програма каналу, зокрема "Диваки", "Світські хроніки", готує власні сюжети про вибори. Марафон завершить роботу о 03.00 ранку у понеділок.

Також багато каналів у зв'язку з виборами збільшують кількість і час випусків новин.

Зокрема "СТБ" буде висвітлювати хід і підсумки голосування в спецвипусках програми "Вікна": 30 вересня – о 18.00, 22.00 і 0.00, а також 1 жовтня – о 7.00, 8.00, 10.30, 15.00, 18.00 і 22.00.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...